Bedrijfsyoga

Niveau
Voor alle niveaus
Dagen
Op afspraak
Tijd
Op afspraak

Bedrijfsyoga

711 Yoga verzorgt vanaf januari 2021 naast yoga voor particulieren, ook workshops en yogalessen voor bedrijven, teams en afdelingen. De (online) lessen kunnen op verschillende manieren worden ingedeeld en worden helemaal ingericht op de wensen van uw bedrijf, groot of klein.

Yoga tijdens het werk
Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Toch is ontspanning op de (thuis)werkplek vaak ver te zoeken. Medewerkers zitten vaak ongemerkt urenlang met opgetrokken schouders achter de computer. Zo sluipen veelvoorkomende stressklachten als RSI, rugklachten en burn-out erin. Wil je investeren in het welzijn van je medewerkers en je bedrijf? Zodat je kosten bespaart door ziekteverzuim terug te dringen? Kies dan voor bedrijfsyoga!

Yogales
Tijdens een yogales verfrissen we, door middel van ademhalings- en ontspanningsoefeningen lichaam en geest. De (dynamische) oefeningen verhogen de vitaliteit en verbeteren de lichaamshouding. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel.

Nieuwsgierig geworden?
Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Curriculum is empty
0.00
0 ratings
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)