Kids yoga

11
Dagen
Op aanvraag
Tijd
Op aanvraag

Kids Yoga

Kinderyoga
Tijdens de lessen kinderyoga staat plezier voorop. Door middel van de verschillende yoga houdingen ontwikkelen kinderen een sterker en flexibeler lichaam. Tevens helpen de houdingen bij het vergroten van de creativiteit, concentratie en coördinatie. Spelenderwijs worden ze zich bewust van hun lichaam, gedachten en gevoelens. Dit vergroot het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen van het kind. In het dagelijkse drukke leven waar stress, prestatiedrang en prikkels in toenemende mate aanwezig zijn kan dit helpend zijn.

Positieve effecten
Uit onderzoek blijkt dat kinderen die aan yoga doen zich beter kunnen ontspannen en concentreren. Ze zijn zich meer bewust van hun houding en ademhaling. Kinderen hebben meer balans, zijn flexibel en ontwikkelen een sterk lichaam. Het evenwicht, reactievermogen en de motoriek kunnen verbeteren. Kinderen ontwikkelen zelfvertrouwen. De lessen zijn geschikt voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar.

De lessen
Lessen zijn te volgen in groepsverband of privé. In groepsverband starten de lessen na voldoende aanmeldingen.

Kids yoga vakantieavonturen
Tijdens de schoolvakanties organiseren wij een speciaal kids yoga vakantieavontuur. Tijdens deze speciale vakantieavonturen (voor kids tussen de 5-12) neemt yogadocent Cindy de kinderen spelenderwijs en op creatieve wijze mee op avontuur langs verschillende yogahoudingen. ⠀⠀

Kijk ook op ons rooster voor de actuele data en tijden van de kids yoga vakantieavonturen.

Curriculum is empty
0.00
0 ratings
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)