Sup & Yoga

1111
Dagen
Zondag 4 september 2022
Tijd
13:00 - 14:30

Sup & Yoga

Sup Yoga is een combinatie tussen yoga en stand up paddle boarding. We doen dit dan ook buiten op het water. Door de beweging van het water word je qua balans steeds uitgedaagd.

De combinatie van verschillende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen met de natuur om je heen op het water biedt rust en ontspanning. Maar dus ook uitdaging!

We starten met eerst met een korte warming up en uitleg op de kant. Vervolgens gaat iedereen het water op en peddelen we rustig naar een aangename plek op het water. Dan testen we onze balans afgewisseld met ontspannende yogahoudingen.

We sluiten de les af met een eind ontspanning liggend op je board, terwijl je geniet van de zon, wind en het kabbelende water. Daarna peddelen we met elkaar weer terug.

Alle planken liggen tijdens de les vast, zodat je niet afdrijft. Is een bepaalde pose niet mogelijk is er vaak een alternatief mogelijk. Het is belangrijk dat je kunt zwemmen, het zou kunnen gebeuren dat je tijdens de les in het water valt. Maar als je bewust beweegt zal dit niet snel gebeuren. Neem wel uit voorzorg een setje droge kleding en een handdoek mee. Wij hebben geen wetsuits beschikbaar.

De Sup & Yogalessen vinden alleen in de zomer maanden plaats.

Sup Yoga groepsles
Een sup yoga les kost €35,00 inclusief huur board. Wil je een les volgen met jouw eigen sup board, dan kost een les €20,00. Er is geen proefles mogelijk bij de sup & yogalessen.

Sup Yoga privé (max 3 deelnemers)
Vraag naar de mogelijkheden wanneer je met een eigen groepje wilt komen op een andere dag of tijdstip. Mail naar: info@711yoga.nl

Wat moet je weten?
Vanaf 3 deelnemers gaat deze les door.
Opgeven en betaling vooraf is noodzakelijk i.v.m. het aantal boards dat beschikbaar is.
Alle deelnemers moeten in bezit zijn van zwemdiploma A en B. Helaas zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden, bij regen, onweer of sterke wind wordt de les geannuleerd en verplaatst.

Voor vragen of advies:
Mail naar info@711yoga.nl wij helpen je graag!

Curriculum is empty
0.00
0 ratings
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)