11

Anne Kluit

Yoga docent

Bio

Mijn naam is Anne, docent bij 711 yoga. Yoga werkt voor mij als een spiegel: het maakt mij steeds opnieuw bewust van kleine stukjes van mijzelf. Soms vanuit stilstand en soms door het lichaam te bewegen en daarmee je mind.

Zodra je regelmaat en balans vindt tussen activeren (Yang) en ontspannen (Yin), beginnen kleine elementen die je leert op de yogamat zich te vertalen naar het dagelijks leven. Het is belangrijk om tijdens de yogales goed aan te voelen wat je nodig hebt en waar je grenzen liggen. Dat is niet altijd makkelijk, maar daar kan ik je bij helpen.

Opleiding

Met een achtergrond in dans en een grote liefde voor beweging startte ik mijn yoga avontuur met de meest fysieke yogavorm: Ashtanga Yoga waarin ik gekwalificeerd docent is. Vanaf dat moment ben ik mij blijven verdiepen en specialiseren in andere facetten binnen de yoga en doceer ik inmiddels ook Vinyasa Flow, Yin, Stress Relief en Myo Fascia Yoga. Met heel veel plezier en passie geef ik sinds 2015 les.

“Het is belangrijk om tijdens de yogales goed te voelen wat je nodig hebt en waar je grenzen liggen. Dat is niet altijd makkelijk, maar daar kan ik je bij helpen.”

Contact Info

E-mail : info@respaceyoga.com
Instagram: @respaceyoga
www.respaceyoga.nl