Christine Oskam

Yoga docent / Eigenaar

Bio

Mijn naam is Christine Oskam, docent en eigenaresse van 711 Yoga. Stilzitten vind ik lastig en sporten doe ik het liefst iedere dag. Mijn eerste yogales was bij een oud collega. Zij had een teacher training gevolgd en wilde graag lesgeven. Ik was direct verkocht! 

Vanaf het allereerste moment merkte ik de veranderingen in mijn lichaam. De grootste verandering was mentaal wat invloed had op mijn gedrag en de interacties met anderen. Yoga werd voor mij een rustpunt naast al mijn andere sportactiviteiten.

Daarnaast vind ik het een fijn idee dat yoga een vorm van bewegen is die je overal kunt doen en je leven lang kunt beoefenen. Je werkt met je eigen, constant veranderende mogelijkheden en ook je eventuele beperkingen. Je leert bewust te voelen wat jouw lichaam allemaal kan en doet.  Graag zou ik de kracht van yoga delen en iedereen zelf willen laten ervaren. 

Opleiding

In 2018 heb ik de vinyasa teacher training afgerond bij De Nieuwe Yogaschool Amsterdam. Tijdens deze docentenopleiding, opgezet door een van de bekendste yogadocenten van Nederland: Johan Noorloos, heb ik geleerd dat yoga zoveel meer is dan alleen asana’s en hoe dit je leven kan verrijken.

Sindsdien ben ik mij blijven verdiepen in verschillende vormen yoga zoals yin yoga, yoga nidra en alles wat hier bij komt kijken.

Inmiddels is heb ik ook een verdiepende opleiding tot ademwerk afgerond en mag ik mezelf ook ademcoach noemen, zodat ik naast yoga jouw ook de kracht van jouw eigen ademhaling kan laten ervaren.

“Lenigheid is een gevolg van yoga, geen vereiste of het doel.”

Registratie

Geregistreerd Yoga Docent bij Yoga Alliance
– Registratie ID 300640

Contact Info

Mobiel : 06 30998993
E-mail : info@711yoga.nl