Cindy Deltenre

Yoga docent

Bio

Mijn naam is Cindy Deltenre, de docent van 711 yoga. Rond mijn 30e maakte ik kennis met Yoga. Ik vond het meteen een fijne vorm van bewegen. Na diverse vormen te hebben geprobeerd heb ik een aantal jaar zeer intensief aan Bikram Yoga gedaan. De afgelopen jaren wissel ik diverse stijlen af. Zo kan ik genieten van een pittige Ashtanga Vinyasa les maar ook van een ontspannen Yin les.

Yoga heeft mij veel gebracht zowel lichamelijk als op mentaal vlak. Lichamelijk werd ik sterker, soepeler en had geen last meer van lage rugpijn. Mentaal werd ik scherper, ik kon mij beter concentreren en had ik minder last van stress. Dit gun ik iedereen! En je hoeft er, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet lenig voor te zijn!

Opleiding

Na 14 jaar diverse vormen van yoga te hebben beoefend heb ik de Hot Yin Yang Teacher Training bij Hot Yoga Place in Rotterdam afgerond. Daarnaast volgde ik de online kinderyoga opleiding van Helen Purperhart. Ik geef met veel plezier diverse yogalessen aan kinderen en volwassenen  in de Hoeksche Waard.

“Yoga heeft mij veel gebracht zowel lichamelijk als op mentaal vlak.”

Registratie

Geregistreerd Yoga Docent bij Yoga Alliance
– Registratie ID 

Gecertificeerd kinderyoga docent in het Kinderyoga register

Contact Info

Mobiel : 06 29471944