Monique Kieft

Yoga docent zwangerschapsyoga

Bio

Mijn naam is Monique Kieft, docent zwangerschapsyoga bij onder andere 711 Yoga.
De passie voor baby en kind (en zwangerschap) zat er al van jongs af aan in. Zo had ik op mijn dertiende al mijn eerste oppasgezinnen en wist ik al van jongs af aan dat ik kraamverzorgster wilde worden.

Op mijn zeventiende, tijdens mijn stage, was ik voor het eerst bij een thuisbevalling. De verloskundige was op de hoogte dat dit de eerste bevalling was die ik bijwoonde, ze nam alle tijd om alles uit te leggen. Wat een ervaring!

Wat zijn wij vrouwen toch bijzonder, dat wij in staat zijn om nieuw leven in ons te laten groeien en bloeien en een compleet minimensje geboren te laten worden. Wat een oerkracht komt daarbij kijken.

Op mijn twintigste ging ik dan zelfstandig aan het werk als kraamverzorgster, wat een mooi en dankbaar werk. In het werk als kraamverzorgster leerde ik veel. Zo bijzonder om de verloskundige te mogen assisteren bij thuisbevallingen.

Na een paar jaar werken als kraamverzorgster, kreeg ik zelf een kinderwens en mocht ik zelf twee keer zwanger worden. De ervaring van vele bevallingen waarbij ik als kraamverzorgster mocht assisteren, in combinatie met zwangerschapsyoga en haptonomie, brachten mij twee keer een mooie thuisbevalling.

Ik heb zelf twee keer zwangerschapsyoga en babymassage gevolgd en heb dat als zeer positief ervaren. Een ervaring die ik graag met jou deel! Even een momentje voor jou en je ongeboren baby, van ontspanning en voorbereiding op de bevalling.

Mijn passie is nu dan ook zwangere dames dat fijne moment van ontspanning en goede voorbereiding met eerlijke informatie te geven in de vorm van zwangerschapsyoga.

Ben jij zwanger en wil je jezelf goed voorbereiden op wat komen gaat? Dan nodig ik je uit bij mijn lessen op de mat te stappen en te ervaren hoe de les jou hierbij kan helpen!

Opleiding

In 2021 startte ik mijn opleiding tot zwangschapscoach / yoga bij Simone Kamping opleidingen en begin 2022 heb ik deze opleiding succesvol afgerond en ben ik gestart met het geven van zwangerschapsyoga. 

“Ik begeleid je graag bij een goede voorbereiding op jouw bevalling, daarnaast geef ik  je door middel van de lessen vertrouwen in jouw lichaam.”

Contact Info

E-mail : info@moniquekieft.nl