Stephanie Kruythof

Yoga docent

Bio

Hallo, mijn naam is Stephanie Kruythof en ik ben yogadocent bij 711 Yoga.

Een paar jaar geleden begon ik met het volgen van yogalessen. Waar ik nu kan genieten van een ontspannende yin-les, begon ik met de meer dynamische lessen. Op dat moment voor mij een hele goede manier om eens actief met mijn lijf bezig te zijn en me alleen te concentreren op de (zich snel opvolgende) bewegingen in plaats van op de gedachten in mijn hoofd.

Ik merkte hoe leuk ik het vond en volgde steeds meer lessen: van Vinyasa naar Yin en alles daartussenin. Ik merkte het positieve effect van yoga: fysiek, maar vooral ook mentaal.

Daarom besloot ik mij er verder in te verdiepen door te starten met de Docentenopleiding Integrale Yoga (waarbinnen de hatha yoga centraal staat). Dat yoga veel meer is dan alleen houdingen en dat het te maken heeft met alles wat je doet, heb ik hier geleerd.

Ik hoop in mijn lessen iedereen een stukje yoga mee te geven: een moment van bezig zijn met je lichaam, je adem, en met het moment! En hopelijk kun je dan ook ervaren hoe fijn dat kan zijn, en na elke les met een goed gevoel de deur uitlopen.

Doe je mee? Je bent van harte welkom en ik zie je graag op de mat! 

Opleiding

In 2022 deed ik de Docentenopleiding Integrale Yoga, waarbinnen de hatha yoga centraal staat.

 

“Ik merkte het positieve effect van yoga: fysiek, maar vooral ook mentaal.”

Contact Info

Instagram: @steefsstek