Kids yoga

Kinderyoga
Tijdens de lessen kinderyoga staat plezier voorop. Door middel van de verschillende yoga houdingen ontwikkelen kinderen een sterker en flexibeler lichaam. Tevens helpen de houdingen bij het vergroten van de creativiteit, concentratie en coördinatie. Spelenderwijs worden ze zich bewust van hun lichaam, gedachten en gevoelens. Dit vergroot het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen van het kind. In het dagelijkse drukke leven waar stress, prestatiedrang en prikkels in toenemende mate aanwezig zijn kan dit helpend zijn.

Positieve effecten

Uit onderzoek blijkt dat kinderen die aan yoga doen zich beter kunnen ontspannen en concentreren. Ze zijn zich meer bewust van hun houding en ademhaling. Kinderen hebben meer balans, zijn flexibel en ontwikkelen een sterk lichaam. Het evenwicht, reactievermogen en de motoriek kunnen verbeteren. Kinderen ontwikkelen zelfvertrouwen.  De lessen zijn geschikt voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar.

De lessen

Deze les wordt iedere woensdag gegeven van 15:30-16:30 uur door yogadocent Cindy Deltenre.

Een kinderyoga strippenkaart kost €60,00 voor 8 lessen (4 maanden)
Een losse kinderyoga les kost €8,50
Een kinderyoga proefles kost €5,00

Kinderyoga feestje of kinderyoga op locatie

Je kunt bij 711 Yoga tevens terecht voor een kinderyogafeestje of kinderyoga op locatie. De kinderyogales wordt speciaal op jouw wensen en behoeften afgestemd.

Neem voor meer informatie of een proefles vrijblijvend contact op.